fbpx
Konsulter i Norge
peter_vodrup
Toplogic - Ikon
Peter Vodrup

+47 952 07 889
peter.vodrup@toplogic.no

Har mer än 25 års erfarenhet inom försäljning och förvaltning, både nationellt och internationellt. (Tyskland och Storbritannien) Bred erfarenhet inom logistik, inklusive försäljning av tull- och transportlösningar i Norge.

erik_solberg
Toplogic - Ikon
Erik Solberg

+47 465 04 974
erik.solberg@toplogic.no

Har lång erfarenhet av import till byggvarubranschen i Norge frånEuropa. Mer än 20 års erfarenhet inom transportbranschen, bland annat inom trafikplanering. Har drivit eget transportföretag och varit anställd i över 10 år hos en av branschens ledande aktörer inom land- och sjötransport.

thor_ole_fongaard
Toplogic - Ikon
Thor Ole Fongaard

+47 917 04 447
thor.ole.fongaard@toplogic.no

Har 14 års erfarenhet som konsult inom bl a managent, ledarskap och försäljning och även arbetat med att bygga upp och driva importföretag.

Ivar Iversen
Toplogic - Ikon
Ivar Iversen

+47 474 16 608
ivar.iversen@toplogic.no

Har mer än 10 års erfarenhet inom transport och logistik med spänning från träbelastning, leverans till system / projektledare i DHL Supply Chain där jobbar jag med optimering, routing och vidareutveckling.

Utbildad i IKT, Kommunikation och säkerhet, både från Norge och utomlands. Och har nästan 30 års erfarenhet av komplexa tekniska lösningar i stora och små företag.

image006
Toplogic - Ikon
Svein Egil Skråmestø

+47 90697504
svein.skramesto@toplogic.no

Erfaren konsulent med snabbhet som Supply Chain Supervisor med beprövade resultat inom olje- och energibranschen. Utbildad i Förhandling, Petroleum, Analytisk Färdigheter, Import och Internationell Affärsverksamhet.

Utöver den långa yrkeserfarenheten har han också utbildning från BI.