fbpx

Ledare på professionella fraktkostnadsanalyser

Affärsidé

Vårt erbjudande preciseras i företagets affärsidé:

TopLogic AB skall vara det ledande alternativet på den nordiska marknaden då det gäller professionella fraktkostnadsanalyser och IT-Stöd. Våra tjänster ska möta marknadens krav på kvalitet, kostnadseffektivitet och enkelhet.

affarside-no

Skjermbilde 2016-04-14 kl. 15.38.10

Specialister på logistik och fraktupphandling

Kunder

Sedan starten 1992 har TopLogics konsulter och analytiker genomfört över 1100 uppdrag hos fraktköpare över hela Europa.

Vår kundbas är stor. Fraktanalyser och upphandlingar har genomförts hos industri- och handelsföretag – stora såväl som små inom de mest skiftande branscher – men också hos godshanterande organisationer och myndigheter som exempelvis kommuner och landsting.

kunder_illustrasjon

kunder

Stark förankring över hela Skandinavien

Organisation

Kompetens och närhet är två av våra viktigaste nyckelord. Våra konsulter och analytiker har lång erfarenhet inom transportsektorn och förstår verkligheten utifrån såväl fraktköpar- som transportörsperspektiv.

Vi har huvudkontor i både Oslo och Stockholm men vi har också etablerade säljkontor över stora delar av Sverige, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. I Norge finns vi även i Kongsvinger. Vi är dessutom representerade i Danmark.

Vi är idag 16 konsulter och analytiker som står till ditt förfogande. Ett samarbete med TopLogic innebär en egen kontaktman men du förfogar alltid över hela vår samlade kompetens.

 

organisasjon_illustrasjon

organisasjon