fbpx
Silvandersson använder TopLogic för sitt transportprogram

Under hösten 2015 har Silvandersson tillsammans med TopLogic gjort en fraktupphandling av företagets totala transportprogram, då innefattande på inhemska och internationella transporter.

Silvandersson Sweden AB är ett företag inom skadedjursbekämpning, som har sitt säte i halländska Knäred. För Silvandersson är miljövänliga och hälsosamma lösningar bättre än motsatsen, för både konsumenten och för proffset. Oavsett om det gäller dig som har problem med sommarens mygg i Mellbystrand eller om det gäller dig som skadedjurstekniker på en firma i Örebro som försöker sanera en lägenhet fylld av vägglöss så har Silvandersson produkterna som gör jobbet med så liten inverkan på miljön som möjligt – utan något innehåll av giftiga pesticider. Därför är Silvanderssons varumärken och produktlinjer som Silvalure och NO-serien de naturliga valen för dig – som konsument och som modern skadedjurstekniker

Silvanderssons CFO, Mats Fager om samarbetet; “Upphandlingen resulterade i ett förenklat handhavande, tydligare uppdragsfördelning samt en överraskande stor kostnadsbesparing”

Publisert: 23 oktober, 2015

Til nyhetsoversikten