30 år och TopLogic består!

Datum: 18/09-2022

I september 1992 startades bolaget av två konsulter med erfarenhet och befattningar från transport- och speditionsvärlden.

Affärsidén var då att vara näringslivet behjälpligt i samband med upphandlingar av nya fraktavtal gällande inrikes- och utrikestransporter.

Nu, 30 år senare, kan vi konstatera att vår affärsidé ”TopLogic AB skall vara det ledande alternativet på den nordiska marknaden då det gäller professionella fraktkostnadsanalyser och IT-stöd. Våra tjänster skall möta marknadens krav på kvalitet, kostnadseffektivitet och enkelhet.” gäller än idag.

Även om basen i vår produktportfölj fortfarande är logistikupphandlingar, har vi utökat produkterna med bland annat fakturakontroll. Denna produkt innebär att vi kontrollerar kundens samtliga fraktfakturor och samtidigt kan tillhandahålla ett antal olika statistikmaterial och nyckeltal anpassade efter kundernas behov.

Under det senaste året pågår ett digitaliseringsarbete för vår analysplattform, vilket gör att vi till exempel kommer att kunna presentera vår fakturakontroll i realtid inom kort.

Våra verksamheter i Sverige och Norge sysselsätter idag 15 medarbetare med lång erfarenhet av logistikbranschen och vi genomgår nu en generationsväxling, där vi söker nya konsulter för att ta TopLogic in i framtiden.  

Vi har under dessa 30 år genomfört ett stort antal upphandlingar av logistiklösningar både inom och utanför Skandinavien.

Vi vill därför tacka våra kunder för Ert förtroende för oss under lång tid och hoppas att Ni följer med oss in i vår framtida utveckling.

Bästa jubileumshälsningar

Lennart Johnsson

VD

Relaterade nyheter

18. september 2022

30 år och TopLogic består!

I september 1992 startades bolaget av två konsulter med erfarenhet och befattningar från transport- och speditionsvärlden. Affärsidén var då att vara näringslivet behjälpligt i samband med upphandlingar av nya fraktavtal…

5. juli 2022

Sommaren är här och tennisveckorna har startat i Båstad. Efter 2 år av pandemi hoppas och tror vi på att mycket folk kommer till byn. TopLogic tar tillfället i akt…

23. juni 2022

Sommaren närmar sig med stormsteg, redan midsommar imorgon!

Hos oss på TopLogic är det full fart. Vi har haft en god orderingång under årets första femmånader och gjort affärer med både gamla och nya kunder. Med tanke på…

14. april 2022

Glad Påsk önskar TopLogic!

Visste du att: Under påskveckan äter vi runt två tusen ton ägg och bara under påskaftonskvällen beräknas det gå åt hela sex miljoner ägg i timmen i västvärlden! Toplogic AB…

21. mars 2022

Till våra befintliga och blivande kunder

Vi märker att vi för närvarande oftare blir kontaktade av våra kunder. Anledningen till detta är att kunderna nu möts av stigande kostnader p g a att transportbolagen höjer sina…

Kontakta din närmaste konsult

Mikael Brandt

Göteborg, Sverige

Hilja Heikkinen

Borås, Sverige

Lennart Johnsson

Helsingborg, Sverige

Peter Bäckstadi

Karlstad, Sverige

Per-Olof Altin

Sundsvall, Sverige

Peter Vodrup

Oslo, Norge

Thor Ole Fongaard
Thor Ole Fongaard

Oslo, Norge

Janne Skillmo

Stockholm, Sverige

Mats Andersson

Stockholm, Sverige

Kjell Bergström

Stockholm, Sverige

Torgrim Koppang

Oslo, Norge

Arild Foss

Kløfta, Norge

Bertil Lundgren

Linköping, Sverige

Peter Schlager

Malmö, Sverige