Betalar du rätt pris för frakten?

Datum: 08/03-2021

Antagligen inte, men frågan kan vara svår att svara på eftersom fraktavtal ofta har komplexa prisstrukturer. Det finns många aspekter att väga in för att hitta den bästa transportören till det bästa priset.

TopLogic är oberoende specialister inom logistik. Sedan 1992 har vi hjälpt företag med fraktkostnadsanalyser, fakturakontroll, optimering, systemstöd samt rådgivning och affärsutveckling. Vi är neutrala och oberoende.

TopLogic hjälper dig bland annat med att svara på frågan i rubriken. Med hjälp av vår analyskunskap och databas med logistikleverantörer har vi kraftfulla verktyg för att optimera din logistik. Du får rätt transportkvalitet till rätt pris – sparar tid och kan fokusera på er kärnverksamhet.

Att optimera logistiken handlar inte bara om att spara pengar, logistik till rätt pris ger också en konkurrensfördel. Transport i rätt tid, med rätt kvalitet och minimerande av transportskador, är också värdefulla faktorer att beakta. Att välja rätt transportör – som i många fall faktiskt är ert ansikte utåt – kan vara direkt avgörande.

Dessutom finns det helt enkelt inget att förlora på ett samarbete med TopLogic. Du betalar bara om insatserna leder till en besparing.

Det gör de förvisso för det mesta (i 95% av fallen) – våra kunder sparar oftast ca 10-15% på sina fraktkostnader efter att ha tagit hjälp av oss. De får dessutom ökad logistikkvalitet.

Förutom att du sparar tid när du slipper avsätta egna resurser kommer vi som extern part in utan kopplingar till era leverantörer. Oftast blir det också en lärotid för dig, som du får på köpet.

Så går en fraktkostnadsanalys till:

Kontakta TopLogic idag för att få svar på den inledande frågan – och för att se hur mycket av era fraktkostnader du kan spara.

Relaterade nyheter

14. september 2021

PERI AB tar stöd av TopLogic

PERI grundades 1969 av Artur Schwörer och är idag en av världens största tillverkare av form- och ställningssystem. Det är en familjeägd koncern med huvudkontor i Weissenhorn, Tyskland. Idag finns…

12. augusti 2021

Är våra priser marknadsmässiga?

Kunder till TopLogic kommer oftast för att få hjälp med att sänka sina transportkostnader. Vad de oftast inte känner till är att TopLogic, som är specialiserade på fraktupphandlingar, besitter andra…

15. juli 2021

Har våra logistikbehov ändrats sedan vi tecknade nuvarande avtal?

Transportsektorn har stått inför flertalet utmaningar det senaste året och en stor orsak till det är såklart den rådande pandemin. På grund av detta har vi på TopLogic AB märkt…

8. juli 2021

Logistik-konsult sökes!

TopLogic söker nya konsulter till spännande och utmanande uppdrag! https://www.linkedin.com/jobs/view/1723321830/?refId=oe3dK9nPQLSFRAsEQSH3UA%3D%3D

7. juni 2021

Hur kommer de ökade kostnaderna för import påverka handeln?

Kostnaderna för import har ökat drastiskt det senaste året och nu ifrågasätts detta faktum av både konsumenter såväl som företag. Vad beror de ökade kostnaderna på? Och hur ser utvecklingen…

Kontakta din närmaste konsult

Mikael Brandt

Göteborg, Sverige

Rasmus Helgesson

Lidköping, Sverige

Hilja Heikkinen

Borås, Sverige

Lennart Johnsson

Helsingborg, Sverige

Peter Bäckstadi

Karlstad, Sverige

Per-Olof Altin

Sundsvall, Sverige

Peter Vodrup

Oslo, Norge

Thor Ole Fongaard
Thor Ole Fongaard

Oslo, Norge

Janne Skillmo

Stockholm, Sverige

Mats Andersson

Stockholm, Sverige

Kjell Bergström

Stockholm, Sverige

Torgrim Koppang

Oslo, Norge

Arild Foss

Kløfta, Norge

Bertil Lundgren

Linköping, Sverige

Peter Schlager

Malmö, Sverige