Betalar du rätt pris för frakten?

Datum: 08/03-2021

Antagligen inte, men frågan kan vara svår att svara på eftersom fraktavtal ofta har komplexa prisstrukturer. Det finns många aspekter att väga in för att hitta den bästa transportören till det bästa priset.

TopLogic är oberoende specialister inom logistik. Sedan 1992 har vi hjälpt företag med fraktkostnadsanalyser, fakturakontroll, optimering, systemstöd samt rådgivning och affärsutveckling. Vi är neutrala och oberoende.

TopLogic hjälper dig bland annat med att svara på frågan i rubriken. Med hjälp av vår analyskunskap och databas med logistikleverantörer har vi kraftfulla verktyg för att optimera din logistik. Du får rätt transportkvalitet till rätt pris – sparar tid och kan fokusera på er kärnverksamhet.

Att optimera logistiken handlar inte bara om att spara pengar, logistik till rätt pris ger också en konkurrensfördel. Transport i rätt tid, med rätt kvalitet och minimerande av transportskador, är också värdefulla faktorer att beakta. Att välja rätt transportör – som i många fall faktiskt är ert ansikte utåt – kan vara direkt avgörande.

Dessutom finns det helt enkelt inget att förlora på ett samarbete med TopLogic. Du betalar bara om insatserna leder till en besparing.

Det gör de förvisso för det mesta (i 95% av fallen) – våra kunder sparar oftast ca 10-15% på sina fraktkostnader efter att ha tagit hjälp av oss. De får dessutom ökad logistikkvalitet.

Förutom att du sparar tid när du slipper avsätta egna resurser kommer vi som extern part in utan kopplingar till era leverantörer. Oftast blir det också en lärotid för dig, som du får på köpet.

Så går en fraktkostnadsanalys till:

Kontakta TopLogic idag för att få svar på den inledande frågan – och för att se hur mycket av era fraktkostnader du kan spara.

Relaterade nyheter

18. september 2022

30 år och TopLogic består!

I september 1992 startades bolaget av två konsulter med erfarenhet och befattningar från transport- och speditionsvärlden. Affärsidén var då att vara näringslivet behjälpligt i samband med upphandlingar av nya fraktavtal…

5. juli 2022

Sommaren är här och tennisveckorna har startat i Båstad. Efter 2 år av pandemi hoppas och tror vi på att mycket folk kommer till byn. TopLogic tar tillfället i akt…

23. juni 2022

Sommaren närmar sig med stormsteg, redan midsommar imorgon!

Hos oss på TopLogic är det full fart. Vi har haft en god orderingång under årets första femmånader och gjort affärer med både gamla och nya kunder. Med tanke på…

14. april 2022

Glad Påsk önskar TopLogic!

Visste du att: Under påskveckan äter vi runt två tusen ton ägg och bara under påskaftonskvällen beräknas det gå åt hela sex miljoner ägg i timmen i västvärlden! Toplogic AB…

21. mars 2022

Till våra befintliga och blivande kunder

Vi märker att vi för närvarande oftare blir kontaktade av våra kunder. Anledningen till detta är att kunderna nu möts av stigande kostnader p g a att transportbolagen höjer sina…

Kontakta din närmaste konsult

Mikael Brandt

Göteborg, Sverige

Hilja Heikkinen

Borås, Sverige

Lennart Johnsson

Helsingborg, Sverige

Peter Bäckstadi

Karlstad, Sverige

Per-Olof Altin

Sundsvall, Sverige

Peter Vodrup

Oslo, Norge

Thor Ole Fongaard
Thor Ole Fongaard

Oslo, Norge

Janne Skillmo

Stockholm, Sverige

Mats Andersson

Stockholm, Sverige

Kjell Bergström

Stockholm, Sverige

Torgrim Koppang

Oslo, Norge

Arild Foss

Kløfta, Norge

Bertil Lundgren

Linköping, Sverige

Peter Schlager

Malmö, Sverige