”Erbjudandet är fantastiskt!”

Published: 16/12-2020

The language of this content does not match you current viewing-language.

Mikael Brandt är ny på TopLogic och har redan hunnit med att hjälpa ett antal kunder att lyckas med sina upphandlingar

Jag heter Mikael Brandt och har jobbat med logistik i hela mitt vuxna liv. Jag har varit Supply Chain Manager och logistikchef i ett antal stora handelsföretag såsom New Wave Group och Black + Decker. Jag har också varit ägare av 3PL-företaget In Time Logistics. Som mellanspel har jag också varit på ett antal längre och kortare interimsuppdrag för t.ex. Forbo Flooring och ÖoB.

Som ansvarig för logistiken i ett företag ligger förstås stort fokus på kostnader. Minimerade kostnader till bättre kvalitet har nästan alltid varit huvudmålet. En strävan efter ständig förbättring, att tänka nytt, anpassa, förhandla och mäta utvecklingen.

Det man själv har kontroll över – såsom personal och interna processer – är rätt enkelt att påverka. Yttre faktorer – som till exempel transporter – är lite lurigare. Oftast är de tidsödande att upphandla. Utan verktyg för detta är det svårt att hålla sig ajour med nya konstellationer, tillägg och tjänster. Att bara titta på olika prislistor rakt upp och ner räcker ju inte.  

TopLogic gör verkligen skillnad och jag är glad över att ha hamnat här. Här finns verktygen, kompetensen, tiden och nätverken. TopLogic lyckas ju i princip varje gång. Erbjudandet är fantastiskt – om vi inte lyckas åstadkomma en besparing så kostar det inte kunden något! Jag trivs och har redan hjälpt ett antal företag att lyckas med sina upphandlingar.

Ring eller maila oss om ni är intresserade av att ta ett förutsättningslöst snack om hur vi kan assistera vid nästa transportupphandling. Ni kommer inte att ångra er!

Mikael Brandt

Telefon: 0708-930131

Email: mikael.brandt@toplogic.se

Mikael Brandt
Related posts

Get in touch with your nearest consultant

Mikael Brandt

Göteborg, Sverige

Rasmus Helgesson

Lidköping, Sverige

Hilja Heikkinen

Borås, Sverige

Lennart Johnsson

Helsingborg, Sverige

Peter Bäckstadi

Karlstad, Sverige

Per-Olof Altin

Sundsvall, Sverige

Peter Vodrup

Oslo, Norge

Thor Ole Fongaard
Thor Ole Fongaard

Oslo, Norge

Janne Skillmo

Stockholm, Sverige

Mats Andersson

Stockholm, Sverige

Kjell Bergström

Stockholm, Sverige

Torgrim Koppang

Oslo, Norge

Arild Foss

Kløfta, Norge

Bertil Lundgren

Linköping, Sverige

Peter Schlager

Malmö, Sverige