Integritetspolicy

Sekretess, webbaserad behandling av personuppgifter

Denna sekretesspolicy gäller för TopLogics webbplatser. TopLogic är den person som ansvarar för personlig information som samlas in på hemsidorna: toplogic.se

Personuppgifter som behandlas

TopLogic samlar inte in personlig information såsom personnummer eller personlig kreditkortsinformation.

Information erhållen:

Hur information erhålls?

TopLogic samlar in information via formulär på vår hemsida. Det är valfritt att tillhandahålla denna information. Om du väljer att inte lämna din personliga information kan vi hindras från att ge dig tillgång till produkten eller tjänsten.

Exempel på form:

Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Ladda ner produktblad

Syftet med den erhållna informationen

För att svara på förfrågningar från kunder och medlemmar

Hur lagras informationen?

Information som erhålls via formuläret på toplogic.se lagras i kundregistret. Förnamn, efternamn, företagsnamn och e-postadress lagras också i MailChimp för att skicka nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter. Denna information kan ändras när som helst genom att uppdatera din information via länk i e-postmeddelandet.

Hur raderas informationen?

Informationen raderas på begäran genom att kontakta info@toplogic.se

Upplysande av information till tredje part?

Personlig information delas inte med tredje parts tredje part, men TopLogic kan använda underleverantörer att leverera hela eller delar av webbplatsen. Sådana underleverantörer kan behandla personuppgifter på TopLogics vägnar.

Samtycke

Genom att lämna in ett formulär accepterar du att vi kan kontakta dig baserat på den information du har lämnat från dig tills ditt samtycke dras tillbaka.

Rättigheter

Som användare av våra webbsidor har du rätt att kräva tillgång till personlig information som vi behandlar om dig och hur de behandlas. Du kan också kräva korrigeringar, raderingar och begränsningar vid behandling av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.

Om behandlingen av personuppgifter baseras på ditt samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

Kontaktinformation

Toplogic AB
Djupdalsvägen 10
SE-192 51 Sollentuna
info@toplogic.se

Kontakta din närmaste konsult

Mikael Brandt

Göteborg, Sverige

Hilja Heikkinen

Borås, Sverige

Lennart Johnsson

Helsingborg, Sverige

Peter Bäckstadi

Karlstad, Sverige

Per-Olof Altin

Sundsvall, Sverige

Peter Vodrup

Oslo, Norge

Thor Ole Fongaard
Thor Ole Fongaard

Oslo, Norge

Janne Skillmo

Stockholm, Sverige

Mats Andersson

Stockholm, Sverige

Kjell Bergström

Stockholm, Sverige

Torgrim Koppang

Oslo, Norge

Arild Foss

Kløfta, Norge

Bertil Lundgren

Linköping, Sverige

Peter Schlager

Malmö, Sverige