Integritetsmeddelande

Sekretess, webbaserad behandling av personuppgifter
Denna sekretesspolicy gäller för TopLogics webbplatser. TopLogic är den person som ansvarar för personlig information som samlas in på hemsidorna: toplogic.se

Personuppgifter som behandlas
TopLogic samlar inte in personlig information såsom personnummer eller personlig kreditkortsinformation.

Information erhållen:

  • För- och efternamn
  • Företagsnamn
  • E-postadress
  • Telefon

Hur information erhålls?
TopLogic samlar in information via formulär på vår hemsida. Det är valfritt att tillhandahålla denna information. Om du väljer att inte lämna din personliga information kan vi hindras från att ge dig tillgång till produkten eller tjänsten.

Exempel på form:
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Ladda ner produktblad

Syftet med den erhållna informationen
För att svara på förfrågningar från kunder och medlemmar

Hur lagras informationen?
Information som erhålls via formuläret på toplogic.no lagras i kundregistret. Förnamn, efternamn, företagsnamn och e-postadress lagras också i MailChimp för att skicka nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter. Denna information kan ändras när som helst genom att uppdatera din information via länk i e-postmeddelandet.

Hur raderas informationen?
Informationen raderas på begäran genom att kontakta info@toplogic.se

Upplysande av information till tredje part?
Personlig information delas inte med tredje parts tredje part, men TopLogic kan använda underleverantörer att leverera hela eller delar av webbplatsen. Sådana underleverantörer kan behandla personuppgifter på TopLogics vägnar.

Samtycke
Genom att lämna in ett formulär accepterar du att vi kan kontakta dig baserat på den information du har lämnat från dig tills ditt samtycke dras tillbaka.

Rettigheter
Som användare av våra webbsidor har du rätt att kräva tillgång till personlig information som vi behandlar om dig och hur de behandlas. Du kan också kräva korrigeringar, raderingar och begränsningar vid behandling av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.

Om behandlingen av personuppgifter baseras på ditt samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

Kontaktinformasjon

Toplogic AB
Box 518
SE-192 05 Sollentuna
info@toplogic.se

Cookies

Vår webbplats samlar in cookies när du besöker den. Vi använder inte informationen som samlats in med cookies för att få tillgång till information. Cookies innehåller inte information som identifierar dig personligen. De cookies som används på webbplatsen inkluderar de som är strikt nödvändiga cookies för åtkomst och navigering, cookies som spårar användningen och kommer ihåg dina val.

Följande cookies används på toplogic.se

WordPress
Syfte: Publiceringslösning
Varaktighet: Så snart som webbläsarsessionen slutar
Läs vår sekretesspolicy

Google Analytics
Syfte: Analys av webbplatsanvändning
Varaktighet: Upp till 25 månader
Tredjeparts tillgång till information: Google Privacy Policy

LinkedIn / Facebook
Syfte: Tips / dela service
Varaktighet LinkedIn: Upp till 3 månader
Varaktighet Facebook: Upp till 3 månader
Tredje parts tillgång till information: LinkedIn Sekretesspolicy, Facebook Sekretesspolicy

Undvik att använda cookies
Om du inte vill acceptera användningen av cookies kan du anpassa inställningarna för din webbläsare (ofta under Internet-alternativ) för att automatiskt avvisa cookies eller att informera dig när en webbplats begär att spara cookies.

Cookie-radering
Du kan också ta bort cookies som redan lagrats på din dator. Det beror på vilken typ av webbläsare du använder.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-NO/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/no/kb/Deleting%20cookies
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no
Opera: http://help.opera.com/Mac/12.10/en/cookies.html
Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=no_NO&locale=en_US