Hur vet jag att jag betalar rätt pris?
Fraktoptimering är ofta en komplex process, med extra kostnader och tillägg som ska kontrolleras oavsett vilken typ av transport det gäller.

TopLogic - Spesialister på logistikk og innkjøp av frakttjenes
Fraktupphandling

Fraktkostnaderna är en viktig del av företagets ekonomi. Varför betala mer än nödvändigt?
TopLogic är oberoende specialister inom inköp av frakttjänster. Vi tar ett helhetsgrepp om er företagslogistik och hjälper dig att hitta rätt transportlösning med rätt kvalitet till rätt pris.

TopLogic - Spesialister på logistikk og innkjøp av frakttjenes
Fakturakontroll

Att granska dessa kostnader kan vara tidskrävande samtidigt som det är svårt att hålla reda på de kostnadsposter som är avtalade. Vanligt är att man tar stickprov och kanske nöjer sig med att titta på delar av det totala fraktpriset. Om fakturorna innehåller en större mängd sändningar krävs det dock effektivare verktyg för att göra en korrekt kontroll. Med stora volymer kan små avvikelser på sändningsnivå snabbt ackumuleras till stora belopp på årsbasis.
Med vår fakturakontroll har vi skapat det som behövs för att hjälpa er. Vi erbjuder kundanpassade lösningar utifrån era behov, krav och önskemål. Från engångskontroller, lämpligt för mindre företag, till helautomatiska lösningar för större aktörer där vi kan integrera informationen med såväl affärs- som ekonomisystem.
Resultatet från fakturakontrollen lägger också grunden till beslutstödsinformation för framtiden. Vi kan skapa rapporter som kan användas för såväl dagliga operativa som till framtida strategiska beslut.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta oss.

TopLogic - Spesialister på logistikk og innkjøp av frakttjenes
Priskalkylator

Undersökning av dessa kostnader kan vara tidskrävande samtidigt som man håller reda på de överenskomna kostnaderna. Typiskt sker provtagning på delar av den totala fraktkostnaden.