Bröderna Nilsson Delikatesser anlitade TopLogic

Datum: 03/04-2015

Bröderna Nilsson Delikatesser anlitade TopLogic för att upphandla samtliga sina transporter.

Med passion som enda tillsats!
Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. På resan genom nästan 90 år har så klart mycket förändrats, men mycket är sig också likt. Vi har blivit fler och vi har tagit oss in i fler kategorier i era butiker – men trots att vi vuxit så har vi samma passion till sund och god mat som känsla för hantverket som vandrat genom generationer.
I vår portfölj har vi ett brett sortiment av charkprodukter av bästa kvalité och med spännande smakinslag – både av svenskt och av utländskt kött. Vi nöjer oss inte bara med utsökt smak utan vill också erbjuda ett rent och sunt innehåll. Vi kan nu stoltsera med att vara först ut med att erbjuda ett brett sortiment av charkprodukter utan tillsatta E-nummer – Vi kallar det för Brödernas Naturliga och är precis vad marknaden efterfrågar.
Äkta hantverk, utsökt smak och spänning är något du kan vänta dig om du väljer Brödernas

Bröderna Nilsson Delikatesser är certifierat enligt BRC, British Retail Consortium (brittiska detaljhandelförbundet). Certifieringen grundar sig i tillverkning av säkra livsmedel och används i stora delar av världen. En certifiering från BRC ger en trygghet och visshet om bra varor hela vägen från producent till slutkonsument.

Samarbete med TopLogic
Hösten 2016 inledde Bröderna Nilsson ett samarbete med TopLogic för att revidera sina fraktlösningar. Genom TopLogics systematiska arbetssätt i upphandlingsprocessen, uppnådde vi tillfredställande kostnadsbesparingar. Vi kunde också koncentrera samtliga inrikestransporter till en aktör, vilket underlättar vår transportadministration väsentligt .

Jonas Widlund, CEO

Vi upplevde att vi sparade mycket tid i processen, då TopLogic drev projektet från ax till limpa. TopLogics kompetens och arbetsmetod gav oss en bra bild av transportmarknadens förutsättningar. Vi fick således ett bra beslutstöd och vi är nöjda med upphandlingsresultatet.

Relaterade nyheter

21. januari 2021

Kapade sina fraktkostnader med 14%

Vikingsoda tog hjälp av TopLogic – och det lönade sig rejält. Vikingsoda AB är ett svenskägt aktiebolag med huvudkontor, lager, produktion och distributionscentral i Upplands Väsby utanför Stockholm. Bolaget tar…

Kontakta din närmaste konsult

Mikael Brandt

Göteborg, Sverige

Rasmus Helgesson

Lidköping, Sverige

Hilja Heikkinen

Borås, Sverige

Lennart Johnsson

Helsingborg, Sverige

Peter Bäckstadi

Karlstad, Sverige

Per-Olof Altin

Sundsvall, Sverige

Peter Vodrup

Oslo, Norge

Thor Ole Fongaard
Thor Ole Fongaard

Oslo, Norge

Janne Skillmo

Stockholm, Sverige

Mats Andersson

Stockholm, Sverige

Kjell Bergström

Stockholm, Sverige

Torgrim Koppang

Oslo, Norge

Arild Foss

Kløfta, Norge

Bertil Lundgren

Linköping, Sverige

Peter Schlager

Malmö, Sverige